Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte tror på det här så måste alla de som säger sig må dåligt av att tillverka de här prudukterna, må dåligt av någon annan orsak. De som fick stenlunga en gång i tiden kanske bara var allergiska mot berg... kanske är cancer en allergi...


Något litet om vin på låda






Lådan vinet ligger i innehåller plast.
All plast läcker kemikalier.
Giftiga kemikalier.

Likadant är det med den plastflaska som vatten, läsk och liknande säljs och köps i.
Det är visserligen små mängder gifter, men å andra sidan säljs och köps det väldigt många plastflaskkor.

Samt även andra sorters produkter med plast på utsidan, insidan eller både och.
Mjölk, senap, ketchup, olja, godis, kött, fläsk, bacon, korv, pålägg, ost...
kläder som är gjorda av olika sorters plaster, nylon och så vidare.






(För säkerhets skull kallar jag den här texten för fabel eftersom jag inte vill att någon försöker få mig fälld för förtal och i en fabel kan man berätta vad som helst, till och med sådant som man 'vet' är sant.)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 22:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
"Lekland" (leklanden? lekländerna?) ger de väldigt unga en riktig plastattack också... man skulle analysera luften därinne!
Men man fokuserar nu i stället på strypningsriskerna i anläggningarna. Enbart..?
Jag drar ner min raffinerade oljemössa över ögonen och försöker se klart.
2011-12-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
i Sverige motarbetar man infantilt alkoholkonsumtion, men det är ju plasten som är farlig
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP