Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda...

En enda tanke
svävar lätt
Nuddar stjärnorna
landar på din kudde
Smeker din kind.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1750 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-15 23:58



Bookmark and Share


  TT
...den här var ruskigt berörande och mycket fin...!!!
2011-12-17

    ej medlem längre
Väldigt vackert.
2011-12-16

  Ninananonia VIP
Så fint.. kram
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP