Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var jag.

Det var jag
eller var det någon annan
som i ett svagt
ögonblick trodde
att allt var en dröm.

Det var jag
eller var det någon annan
som förstod att
allt var sant.

Det var jag
eller var det någon annan
som med öppna
ögon sörjde.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-16 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP