Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryning

natten tar slut nu
klarsyn, missmod och grädde
blandat med kaffe




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 1728 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-17 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen dags för ljusare tider
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP