Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är inte ensam om att bli förnedrad.....av den man lever med


Jag är bara en i mängden

Vad ville du komma åt
med din eviga kontroll
en gång sa du förlåt
även den tonen gick i moll

Jag blev som en fet halkig gås
som inget kan fastna på
Jag började ändå sakta förgås
min skugga blev mörkare grå

Ett liv i lång och evig smärta
kan inte hålla i längden
ett liv med ett sårat hjärta
jag är bara en i mängden





Bunden vers (Rim) av Anita Brännström VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-17 10:54



Bookmark and Share


    Smurfelina
Väldigt starka känslor väcks och en tår trillar ner över min kind.
2011-12-18

  Anita Brännström VIP
LassO....jag förstår vad du menar....
2011-12-17

    Shush
Väldigt starkt och berörande skrivet. Ett ämne som är väldigt viktigt att tala om.
2011-12-17

  Ronny Berk
väl förd till ord och meningar, den svåra känslan.

oerhört beklämmande, det budskap som texten förmedlar
2011-12-17

  LassO
det har hänt att en kvinna började "rapportera" till mej, vad hon gjort på dan... Från början så var det lite humor i det men i slutänden så var de mest sorgligt... "har du nåt som berör mej eller är som du tror inressant för mej, annars så.".. Man fattar liksom inte vad som pågår först....
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP