Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstämning

Julstämning
vad är det ?
Inte stressa
ha det perfekt
Vara slutkörd
sluta se...
För mig är
vi det viktiga
Öppna hjärtan
kärleksfulla sinnen
Gemenskap
se varandra
Värme
som skimrar
som en gyllende tråd
från mitt
till ditt hjärta.
Ro glädje
visshet.
Lycka...
Det är vi
människor
som gör den....




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1703 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-17 12:02



Bookmark and Share


  Vici
Klokt sagt, kompletterar
med Han som gav...

Julen är ju firandet av
att en frälsare blev oss given
och jag behöver honom
personligen för att lyckas :-)

Applåderar dina
tänkvärda rader!
2011-12-18

  anits VIP
Mycket bra och klokt skrivet
2011-12-18

    ej medlem längre
Yeeeeeeeeeeeeees
2011-12-17

  Anya VIP
Bra ord som jag tar med mig. Tack!
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP