Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittat

Så länge vi båda vill
så fortsätter vi
Värma varandra
med vackra
kärleksord
Glittrande pärlor
som formas
av längtande läppar
Smeker varandra
med lustfyllda
hemligheter
Fylla varandra med underbar
harmoni
Så där fint
som när
två själar
hittat
en skatt som båda sökt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-17 12:57



Bookmark and Share


  Anira
Fint skrivet om ett själamöte....så fina ord du väljer i dina texter ...gillar dem mycket...så varma och fyllda av kärlek....
2011-12-18

  anits VIP
mycket fint
2011-12-18

  LenaJohansson VIP
fint
2011-12-17

    Max Poisé
Härligt när valen ligger i ens hand!
2011-12-17

  Ronny Berk
trevlig poesi, framhåller känslor av livs lust och mening
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP