Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du hittade mitt trasiga hjärta
värmde det mellan dina kupade händer.
Fyllde det med kärlek och ljus
och målade världen underbar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-17 13:42



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Texten förmedlar en underbar känsla! Mycket vacker!
2011-12-19

  Anira
Så mycket vackerhet i så få ord....
Underbar....

Tack
2011-12-18

  anits VIP
så vackert med få ord
2011-12-18

  Kungsfågeln
Vackra rader om att hitta hem
2011-12-17

  La Magnólia VIP
Mycket vackert och kärleken strålar av värme ...
2011-12-17

  Rise Little One
Håller med TT ....
2011-12-17

    AA VIP
Vackert. En känsla fångat med några få ord.
2011-12-17

  TT
...vacker är det enda ord som jag kan känna passar på denna text...så vacker...
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP