Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollkarlens mörka dans

Låt oss gå till stället där vi säger hej

Jag har levt lika länge som denna idé

Plastsnögubbar är för äckliga barn

Vad fan gör jag inte här?


Döva demoner med apatisk grogrund

I blinkande ljus utför trollkarlen

Sin mörka dans

Skogen av djur riktar blicken ditåt

Horor tillsammans, tur jag inte är här




Fri vers av filke
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-12-17 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filke
filke