Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fågeln

om jag kunde flyga..,

och mina vingar piskades av blåsten
i möte med stormen
skulle jag trots det glida med vinden
över öppet vatten

och under ödesgudinnans ledljus
genom ödesdigen dimma, utan att falla
skulle jag ändå våga bre ut dem,  
mina halvfärdiga vingar
för att till sist landa.

men då jag inga vingar har..,

flyger min tanke över känslors vågkam
där jaget glider med
det får mig att våga trotsa stormen
för att följa hjärtats ledljus
som till slut förmår mig till att landa  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-16 18:23



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert skrivet
2012-02-21

  anits VIP
Så fint känslosamt och
berörande skrivet
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP