Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde advent....

Natten vill inte släppa in dagen
vill vila ännu en stund.
Men dagen har bråttom
vill inte ha sovmorgon.
Struntar i mörkret
tänder ett ljus.
Lågans varma sken viskar:
Glad fjärde advent
alla människobarn.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-18 06:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Så känslisamt och fint
2011-12-18

  Ninananonia VIP
:)
2011-12-18

  Anira
Känner natten och dagen mötas i lågans sken....en fin fjärde advent det blev...
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP