Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gå- när jag kan flyga

Varför gå
när jag kan flyga?
Lätt över det vita täcket
i en virveldans
Sväva på känslotrådar
i morgonglitter...
Jag visste inte att vingarna bar
Sen kom du...
Du visade mig det jag alltid haft
Jag lättar...
Flyger med hjälp av min inre kraft
Och dig....




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-18 08:13



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
En härlig känsla du beskriver :)
2011-12-20

  Ninananonia VIP
:)Visst är det Underbart att flyga så... :) så som änglar gör :) :) ...
2011-12-18

  Anira
Vilka vackra ord Du binder samman här till en mycket vacker text..

Tack
2011-12-18

    ej medlem längre
Gemenskap..kärlek..så fint du fångar den
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP