Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julhälsningar till er alla...

Julhälsning till alla fina vänner
jag hittat här...
Ni har låtit mig ta del av er värld
visat mig värme och gemenskap
Jag har hittat en underbar skatt
av poesi som förgyllt
och inspirerat mig så mycket
Även till alla andra underbara poeter som
jag läst
som lämnat intryck och spår av glädje
Jag sänder er alla en varm tanke
Kramar på stjärntrådar
Godgod hälsningar genom luften
med önskan om julefrid och lycka
God jul 2011




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-18 09:13



Bookmark and Share


  HelenaW
Tack själv! Och sänder värme och kärlek upp till dig.. Tack för att du skriver och vi får läsa.. Kram till dig min underbara skrivarvän!
2011-12-22

    ej medlem längre
God Jul till dig som ger oss alla så mycket vackert att ta del av. Kramar av värme!
2011-12-21

  R_M Grundström-Linder
Så fin julhälsning! Detsamma!
2011-12-20

  Osvalds_Dotter VIP
God Jul till Dig oxå :)
2011-12-20

  Linda CH VIP
Tack för en fin julhälsning! Önskar dig detsamma.....
2011-12-19

  anits VIP
God Jul till dig och tack för
din fina hälsning Julkram
2011-12-18

  Ninananonia VIP
Tack fina :) Önskar dig en underbar go jul :) varm kram...
2011-12-18

  Anders Nordlander VIP
God Jul till dig också!!!
2011-12-18

  Anira
Ljus och kärlek till dej Du vackra...
2011-12-18

    ej medlem längre
Tack , detsamma till dig !
2011-12-18

    livspoesi
God jul och ett riktigt gott nytt år!
2011-12-18

    AA VIP
God jul och Gott Nytt År. Tack för dina ord i rymden...
2011-12-18

  TT
..såklart önskar jag också dej en fin och God Jul!!!
2011-12-18

  Anya VIP
Julkram till dig och tack själv för fina ord.
2011-12-18

  Vici
Varmt tack för din
mycket fina Julhälsning!

En riktigt GOD JUL
till dig också fina vän!

Kram
Vici
2011-12-18

    ej medlem längre
DETSAMMA

Och snart kommer nästa år, med allt det brukar föra med sig.. Lyriken kommer att fira nya trumfer
2011-12-18

  lodjuret/seglare VIP
Fick en deja vu-känsla här. Har du inte skrivit det här förut? Nåja, jag önskar dig en vit jul, en grön jul, en skön jul eller vad det nu blir och så gott nyss år... intill att det kommer ett nytt fräscht.
2011-12-18

  Rise Little One
God Jul till dig och din familj.
Önskar dig allt gott.
2011-12-18

    ej medlem längre
Bästa julen till Dig också! //C
2011-12-18

  thyra
God Jul och all glädje till dig också! Tack!
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP