Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande..

Jag kan fortfarande känna spår
av avtryck från dina glödande händer
på mitt längtande hjärta.
Ett ljuvligt minne vaggar mig till ro.
Tills jag hör din fina röst igen.
Då väcks tanken igen....




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-18 22:53



Bookmark and Share


  HelenaW
Dessa underbara heta händer.. Härligt sensuell dikt i min smak!
2011-12-22

  Lars Hedlin
Härligt!
2011-12-20

  Anira
vilken vacker text........
2011-12-19

  anits VIP
Vackert och berörande
2011-12-18

  Ninananonia VIP
Ljuvligt :) :)
2011-12-18

    ej medlem längre
Sköna känslor och associationer
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP