Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

     En stunds flykt från verkligheten




Drömmar

 

 

 

I den gnistrande stjärnenatten

hänger jag upp mina

drömmar

i månskäran

 

 

Ser dem vaja till

 

 

innan jag hämtar ner dem

till verkligheten igen.

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-19 14:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I ett annat land......
2011-12-20

  anits VIP
Härligt att kunna drömma
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP