Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nytt galleri med Suzy...


Min omgivning

När mörkret är här, när tystnaden är här
När månen plötsligt blir synlig då molnen glider isär
När det var länge sen sist
När allt känns mjölkigt dimmigt trist

Livet omger mig och jag är för blind för att se livet som finns runt mig
Lika blind är inför mina reaktioner, varje gång som jag ser dig
Och vad kan en dåre göra, blind oh döv, och helt utan kunnande i det området
Kanske det finns någon instruktionsbok gömd i förrådet

När du inte förstår att det är du
När du glömmer och när du inte känner att du får fäste i det som är nu
När det inte finns någon mening att börja om från början igen
När till och med solen har övergivit dig min vän

Jag är omgiven av mig själv, varje dag utan att fatta ett dyft
Och spegeln där på väggen var verkligen ett lyft
Nu står jag där och försöker möta mig själv, se mig, lära mig
Men jag fladdar i väg, mina tankar dras hela tiden till dig

När texterna i läckert typsnitt på vykorten är omöjliga att ta till sig
När det bara är du och du är inget alls, jag känner igen mig
Vart ska man ta vägen då, när man inte vet vart man ska gå
När alla andra är så mycket bättre, du är ensam, dom är två

Det finns så mycket liv runt omkring mig, jag är omgiven av dig
Och jag som inte ens vet hur jag ska presentera mig
För jag har inte en aning om vem jag är
Men varje gång som jag sett dig på sistone har jag påmints om att jag är kär

Dom säger att en själsfrände inte behöver vara en partner, det behöver inte vara så
Din själsfrände kan finnas någon annanstans, det finns någon, det kommer alltid vara ni två
I själar är man alltid själ, aldrig något annat även om man inte träffats ännu
Och jag vet att någon söker en själsfrände, någon som du




Fri vers av PPQ
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-19 17:21



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
soul-mate. ja. en sån vill jag ha - kanske inte just idag men gärna imorgon. vart beställer man de? :)
2011-12-19

  LenaJohansson VIP
så fint o bra...
2011-12-19

    lory
helt underbart
själsfrände behöver ej att var en partner,bara man kommer ur samma själsgrupp,pontus..helt magisk
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ