Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slita av.


Slita av
allt krafs
som faktiskt är ivägen
helt onödigt
och bara tar tid

som papper kring
en vacker gåbortbukett

eller kläderna
från den vackre mannens kropp.




Fri vers av Tina-sol
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-19 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol