Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej.

Här är jag
med allt som du känner igen
Lyssna på vad jag har att säga
kanske ännu mer på det jag ej röjer
Se in i mina ögon
och du ser mig.
En själ som speglar sig
och reflekteras i din blick.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-20 00:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2011-12-20

  Anya VIP
Fina ord som jag skriver under på.
2011-12-20

  Osvalds_Dotter VIP
Att se en annans själ,,
genom sina egna ögon,,
själsögon,,

Vackert!
2011-12-20

  Osvalds_Dotter VIP
Att se en annans själ,,
genom sina egna ögon,,
själsögon,,

Vackert!
2011-12-20

  Ninananonia VIP
Superfint.. :)
2011-12-20

  Lars Hedlin
Åter till sig själv!
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP