Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..... jag har ångest!


ord om monster i magen

förrirring
illamående
KRÄKLEK

tillit
synd?
fördärv

hat
tårar
och monster i magen

ångest
varför?
maten

tårar
neråt
förlåt...


sova
onåbar
trygghet
i något som inte älskar mig på riktigt




Övriga genrer av emma bengtsson
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-01-18 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emma bengtsson
emma bengtsson