Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:) håller på att sätta musik till denna nu :)


Stormar

Gatan har tystnat och
moln har lagt sig lågt
på andra sidan vägen
hörs tunga andetag
och mina armar vill omfamna
din tunna kropp
för nu ser jag bara
stormar i dina ögon

salta droppar
har funnits i hav och ögon
beredda att få falla
när någon krossas
dina fingrar är smala
och ditt hår tunt
men ditt hjärta slår
lika hårt som då

i fantasi och overklighet
har du funnits i tusen år
men inatt har vi vandrat
hand i hand för första gången
mitt hjärta andas för dig
och dina händer
ooo, min älskade Du
låt oss vara stilla

salta droppar
och trasiga hjärtan
vi har förvillat oss i verkligheten
och glömt bort fantasilandet
tunga andetag ur tunna kroppar
smala fingrar som kramar varandra
kalla läppar som bara söker värma

gator är täckta av snö
och mitt hjärta täckt av din hand
du har valt mig att skydda
när himlen ej vill mig se
våra ögon möts i mörkret
och stormar trasslar upp allt
värma och kärlek är ingenting utan andetag och kramar




Fri vers av emma bengtsson
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-01-19 18:22



Bookmark and Share


    frail
vacker.
emelie
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

emma bengtsson
emma bengtsson