Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvar hos stenarnas tyngder



Det var allvar

hos stenarnas tyngder

som låg stilla och iaktog

stenarna som ingen kunde rubba

bakom vindarna stod alltin still

det var en andakt

som fångade en tystnad

att lyssna till

en tystnad som var som ett filter


___________




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén