Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm och Hopp

En vackrare blomma går inte beskåda
En smärtsammare avvisning går inte uthärda
När du pekar med ditt finger av stål
Och ber mig gå iväg

Jag finner mig i lidandet
Och går min väg
En väg lagd av glömska
Vars trottoarkanter är förnekelse

När jag kommer till frid
I en bädd av avkoppling
Besöker tankar och hopp
Vart i jag finner mig drömma
Om den dag då du säger
"Kom"

En tanke som bringar mig lycka
Jag kommer på mig med att le
Ett leende jag snabbt suddar bort
En tanke jag snabbt glömmer bort

Distraktioner finner jag i musik
Med toner som vaggar min hjärna
En lugn och fridsam harmoni
Då allting kopplas bort

Jag drömmer om en annan värld
En där jag inte hemsöks
Av tankar jag aldrig vill ha
En värld där jag skapar mästerverk
Som får andra att må bra

Och till min förfäran
Vaknar jag upp ännu en dag
Framför en spegel
Och tänker att jag
Är nog inget att ha.




Övriga genrer av Klister
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-20 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klister