Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det en eller ett väv?


En ros

När ett mörker växer
Kring mina tankar
En tråd från en väv
En spindel kryper över mig

Omsluten av mig själv
En skyddande sköld
Hindrar mig från att se
Vad jag inte vill

Skuggorna dansar kring
Ondskan skrattar runt mig
Dansar, dansar och skrattar
Skrattar, skrattar och dansar
Runt om mig

Regnet slår retandes
Får mig att drömma om dig
I ett annat hus, i en annan värld
Där skuggorna inte finns
Och ondskan är en saga

Smärtan ljuger
Tankar ljuder
Tusen galna män skriker
I mina sinnen som splittras
En fråga som ekar tusen gånger
Att ta upp en vitsippa
Eller en ros

Att famna tag om taggen
Och klämma fast sig
Låta blodet rinna
Och släppa taget
Om kontrollen

Att förevigt glömma
Att vända huvudet bort
Att sluta sina ögon
Ignorera känslan

Spindlar kryper över min rygg
Med vassa bett lämnar de ärr
Medan de spinner väv över mig
Sluter mina känslor, fjärran
Jag smälter på insidan

Jag blöder för en ros.




Övriga genrer av Klister
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-25 22:56



Bookmark and Share


    sshirin123
Vackert!
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Klister