Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

         Bristvara




TILL ER ALLA

 

En liten juleklapp

på enkelt rim

det vill jag ge till Er

 

Den tassar tyst på tå

och saknar både stoj och stim

och säger:"Låt mej få komma in,

"Jag ber"

 

I säcken min finns JULEFRID

och inget mer.

 

DET var det enda

som jag ville ge till Er"




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-20 16:11



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Tack och GOD JUL!
Kram
2011-12-21

  anits VIP
Tack så mycket Alva
God Jul till dig
2011-12-20

    ej medlem längre
Å vad fint. God jul Alva.
2011-12-20

    ej medlem längre
Tack Alva för att du bidrar i allra högsta grad till Poeter.se's välmående!
God Jul!
2011-12-20

  Maiah VIP
tack detsamma, en riktigt god jul!
2011-12-20

  Bibbi VIP
Tack och detsamma i retur!
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP