Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det väl så



En del pratar mer än vad de

har förstånd till

speciellt då det är

om sig själva


______


Att tänka på pengar

är något som ofta hindrar


______


Se upp

så att inte livet

går på rälls


______


Även det lilla

kan va stort

det beror på

innehållet


______



















Fri vers av Rolf Zandén
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén