Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomskärlek

Kom du ihåg en gång
du höll mina smala händer och sa
att du älskade mig
min vän
jag var så rädd
för det som plötsligt hänt
så hittade jag på
att presentera någon annan
som kunde vara ersättare
"det fungerade inte så min lilla vän" sa du
och jag stod det på min första kärlekströskel
Nej, det kunde jag inte tacka Ja
men inte du heller ville ha en annan som flickvän
Det var nästan för sjutton år sen
på en ljus och varm sommardag 1995...




Fri vers av Rise Little One
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-20 21:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du väcker min nyfikenhet....
2011-12-20

    Ken Cassel
Ja, vad hände sen?
Vad hände sen min älskade ny funna vän
Ja, jag är lika nyfiken som Nina
:)

Kram!!!
2011-12-20

  Ninananonia VIP
:) härliga minnen...vad hände sen?
2011-12-20

    lory
helt ljuvligt..gammal kärlek rostar aldrig....
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One