Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var ute tidigt i morse, redan innan solens sken, värme, förmådde väcka mina sinnen, eller ens hennes, eller ens förmådde få blommorna att öppna sig mot den kyligt ljusblå himlen, jag räds inte kylan, värmen kommer om jag blott väntar in den


Sex fantasier (text i oefterfrågad repris)







Hennes ivriga ögon
ler samstämmigt nu

-

Det kommer en sommar
efter våren

-

Som rostade kastanjer
hennes hår, solskenet

-

Och vilken schäfer sedan
den skällde

-

Händerna smeker honom sömnlös
framkallar känslor

-

I tider som dessa
återanvänt våld




(Förut publicerad
Fri vers av lodjuret
Läst 163 gånger
Publicerad 2008-05-13 kl 15:10)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-20 21:17



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
tycker om denna, bilderna fladdrar förbi mellanrummen
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP