Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt...

Så står du där förläget
och ser ovanlig ut
Känd och ändå ny
med nya färger
Upptäcker nya saker
när allt ser annorlunda ut
Grunden är detsamma
ändå är allt nytt
Mitt lilla rum
du fick nya kläder till jul
Skönheten kommer inifrån
Skimrar igenom det nya




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-20 21:30



Bookmark and Share


    Shush
Vad fint skrivet.:)
2011-12-20

  Kungsfågeln
Tycker om!
2011-12-20

  Rise Little One
Alla skall ha julklappar ju hihi
2011-12-20

  prinscess VIP
fint
2011-12-20

  Ninananonia VIP
fint :)
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP