Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stråk...

Ett stråk av vemod
drar i mitt bröst
Jag kan inget göra
utan att vänta
det oundvikliga
Det väntade
Ändå är allt för tidigt
fast det redan är för sent
Ord som blev osagda
var tar de vägen?
Svävar in i evighet?
Men det sagda
ligger tryggt runt våra bröst
Varför är det ändå så svårt
att släppa ditt varma hjärta?
Det som var blir aldrig igen
Silvertår fryser till is
i en snökristall
Virvlar upp mot skyn
Mot stjärnfull natt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-20 22:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert
2011-12-20

  Kungsfågeln
Vemodigt och sorgligt
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP