Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraft

Nån sekund här och där
livet gnistrar till, visar sig
i all sin prakt

En flyktig glimt
är allt människan
mäktar med
utan att bli bländad
och förblindad

Skapar en längtan
som driver livet
framåt dag för dag




Fri vers av Pia S
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 22:49



Bookmark and Share


  Vind
...eller en längtan "som driver med livet", tänker jag. Är längtan för stark kan den blända, hindra en att se nuets eventuella underbara. Gillar filosofin och din lyrik.
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S