Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul ( julstugan)

Ett gnistrande julhjärta
omfamnad av snökristaller
Doftslingor av hyasinter
och glada skrattpiruetter.
Rött som kärlekstankar
och rofyllt som stjärnnatten
En lisa för själen
i midvintertid.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-20 22:53



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint ordat
2011-12-22

  Anya VIP
Vilken fin stämning din text utstrålar! Tack!
2011-12-21

    ej medlem längre
Du skapar varma härliga känslor.
2011-12-21

  Linda CH VIP
Härlig jul- och vinterstämning.
2011-12-21

  Ninananonia VIP
Vacker...jul i hjärtats djupaste djup :) Glittrigt vackert...
2011-12-21

  HelenaW
Vacker beskriven.. Gillar!
2011-12-21

  Pia S
Vackert. Känner julfrid när jag läser denna.
2011-12-20

  anits VIP
Mycket fint och känslosamt
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP