Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden föreställer som envar uppmärksam individ till läsare kan se, slussporten i väster, under det schabrak till bro, väg, eller vad du vill kalla det för vars existens glöms så helt bort vid planerandet av ombyggnaden av Slussen i Stockholm.


Något litet om en liten del av människans psyke - en foting







Om jag inte
genast får som
jag vill så

får jag huvudvärk
ångest, panik och
saknar samtidigt förståelse

för att detta
'något' nekas mig.
Skriker gör jag

genom att trä
en papperspåse över
huvudet, öppna munnen

och låtsas samtidigt
som att jag
'inte är där'.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-21 11:14



Bookmark and Share


    Shush
Härligt skrivet. Bra flyt!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP