Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkkunnig eller...

Trodde på
min språkförmåga
åkte gärna utomlands
fick fram min vilja
allt var praktiskt möjligt
ändå trädde fram instängd och förtvivlan
med kärlekens språk
aldrig fick godkänna
hur jag än försökte
så var det bara
att acceptera
min dumhet
eller rent av oförmåga






Fri vers av Rise Little One
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-22 00:32



Bookmark and Share


    lory
kärleken språk är komplicerat ..
2011-12-25

  Ordregnspoeten
Men här uttrycker du dig ju helt klart. Det måste vara något vajsing med dem du kärade ner dig i eller på annat sätt råkade komma in på samma väg som. Nu kommer snart ett nytt år med nya möjligheter.
2011-12-23

    Birgersdotter VIP
Kärlekens språk är svårt att tolka ibland vilka språkkunskaper man än besitter....Kram
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One