Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets julklapp

Årets julklapp

skall vara mjuk

...och vänlig.

Anläggs försiktigt mot din medmänniskas kind...

åtföljs av en kram.

 

Finns överallt, är faktiskt gratis.

Och ack så välkommen!

 

-------------------------------------------
Bilden är ett utsnitt ur en bild på en konstgjord julgran i Brasilien, som donerats till publik domän av wiki-commons användaren Ikescs.
Länk: Brazilian-christmas-tree.jpg




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 645 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-21 15:39



Bookmark and Share


  Minkki VIP
önskar dig många i väntan på julen 2012 ;) i läsande stund har 2011 redan gått förbi...
2011-12-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-12-22

    Maria Malm
Alla års julklapp, delas gärna ut mellan jularna också.
2011-12-22

  Lars E Jönsson
Den är gratis och kan även utdelas under alla årets dagar
2011-12-22

  anits VIP
En mycket fin gåva
2011-12-21

  Eva Langrath VIP
Den finaste klappen av alla.
2011-12-21

    ADI Nehlin
låter som en härlig julklapp
2011-12-21

    ej medlem längre
En kärkommen gåva!
2011-12-21

    Birgersdotter VIP
Så fint!!!
2011-12-21

  Ninananonia VIP
Fint :)
2011-12-21

    ej medlem längre
Man har dem alltid till hands
och de kostar ingenting
Vi önskar oss sådana lite till mans
liksom en vän att hålla omkring
2011-12-21

  Maj-Lis VIP
Så sant så
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)