Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan

Gåvan med vackra sidenband
doftar förväntning
Papperet ger ett löfte om mer
Där i ligger ordet som bara ler
och hjärtan stiger mot skyn




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-21 18:29



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Betagande vackert i juletid.
2011-12-22

  Rise Little One
Julstämning stiger :)
2011-12-21

  anits VIP
Så vackert du skriver
2011-12-21

  Ninananonia VIP
:):) en vacker gåva
2011-12-21

    ej medlem längre
Åh, vad du skriver vackert!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP