Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hosta

Hur jag än kämpade och log
stretade och drog
Alltid steget före
i snålblåst och olika före.
Blev jag uppsprungen strax innan mål
jag fick lite mer än jag tål...
Nu jag hand i hand med hostan går
man får sällan välja vad man får..
Men det är i jultider snuvor slår till
det är verkligen en sällskapssjuk basill




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-22 06:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Krya på dig och hoppas bacillen
snart flyger sin kos
2011-12-22

  Rise Little One
Krya på denna jag i texten :)
2011-12-22

  HelenaW
Du kanske har fått min baselusk.. (bacill på dialekt).. ;)
Kul skrivet.. Krya på dig vännen, själv har jag nyss blivit fri efter 2månaders förkylning..
2011-12-22

  Osvalds_Dotter VIP
"sällskapssjuk basill"

Hihihi *gillas*
2011-12-22

  Ninananonia VIP
Ja det är det... en sällskapssjuk bacill ;I Varm kram
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP