Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland




tidlös anakronism

ibland kan jag känna mig
som en tidlös anakronism
som varken passar in nu eller då
här eller där

en icke-existerande tyrannosaurus rex
som tystnadsvrålande
är på jakt efter byte
på ett julpimpat köpcenter

och själv jagad av glömskans obefintliga vargar
med glupande käftar och stänkande saliv

då drar jag mig  hellre in
i mitt snigelskal

jag bär alltid mitt mentala hus på ryggen

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-22 11:21



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Tänkvärd och rolig på samma gång... känner igen mig på något sätt i den här... har själv tänkt att jag känner mig som ett fossil ibland... :-)
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP