Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God jul eller heil tomten, kan väl gå på ett ut?









Nähäe du.
Det kan det förstås inte.
Julen lever om än inte jesus gör det.

Hitler o compani
har varit döda länge nu
om än i inte i tvåtusen år eller så.

Men heil tomten
det säger man inte
inte ens på rak arm...

kom igen och sjung de där löljiga visorna nu...
Fru Sööööderström...
Jag har glömt bort resten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 14:50



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Måste helt enkelt tacka för King Karls fina sång nedan. It brings back old heart-warming memories from Santa's songs from yesterdays (*sob*). More songs King Karl! You have än ådra för such stuff!
2011-12-23

    ej medlem längre
billy bob ja. han kan tydligen bara spela en roll, men han gör det ju ganska bra. I Bad News Bears spelar han typ samma roll fast som basebolltränare för ungdomar istället.
2011-12-23

  lodjuret/seglare VIP
Jag såg en helt crazy film på teve igår. Den heter 'Bad Santa' och har en skådespelare i huvudrollen vid namn Billy Bob Thornton. Han spelar en man som klär ut sig till tomte och jobbar på olika varuhus. Hans fritidsintressen, som till stor del inkräktar på såväl arbetsförmåga som även arbetsplats, är att kröka och göka. Filmen är 'asrolig' men har märkligt nog en del budskap, hur tokigt det än kan låta. Bland annat att 'själv är bäste dräng'.
2011-12-22

    ej medlem längre
fine, I will sing a song for you, miss Söderström

oh missis Söderströöööm
or maybe it's miss
I never remember which one is the right
I want to tell yooou
a little sooong
about the Santa
out walking one day
close to christmas day
hey hey
and then a plane comed
turned him around
spetzed him up there
on the nose
all the presents that he carried
falling away
and a feeling inside
that couldn't be denied
oh missis Söderströöm
was that you there?
controlling that plane?
demolishing
that guy
oh missis Söderströöm
who are yoou?
surely I would like to know
maybe
cold killer thing you
how could you do it?
was you in a hurry somewhere?
or did you plan it all along
it makes no sense to
oh missis Söderströöm.
2011-12-22

    ej medlem längre
missis who?
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP