Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer är aldrig mer...

Aldrig mer är aldrig mer
Livet spelar ett spratt
och ditt leende finns inte mer
Plötsligt och överrumplande
Sorgligt och tomt.
Kanske senare i snöstjärnorna
eller vårvinden
Men nu är allt bara tomt
Onödigt
Meningslöst




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-22 17:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2011-12-22

  Teresia Ridell
Vet hur ont det gör..;aldrig mer:( Glasklart, skarpt förmedlat !
2011-12-22

  LenaJohansson VIP
bra ..känns
2011-12-22

  Ninananonia VIP
berör... kram
2011-12-22

  Rise Little One
Dags att sätta punkt kanske...
2011-12-22

    ej medlem längre
Smärta, välfångat
2011-12-22

  Kungsfågeln
Text som gör ont
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP