Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Mitt hjärta vill brista
det håller ej ihop
Jag tar ett band och knyter ihop det
Annars ramlar det itu
Smärtan känns
i porerna
Mina ögonblick
står stilla




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-22 19:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
känner din smärta..
2011-12-22

  LenaJohansson VIP
så som det känns
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP