Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt Sökande

Blindhetens ridå
hade fallit
och känslan
lämnat
alla fingertoppar.
Men sökandet
kunde inte
upphöra.
Inte ens då
händer ville fånga
tomheten
med en trasig hov.




Fri vers av Ann. O. T. Herriddle
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle