Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stunden

Just nu känner jag
vingeslagen
tyngden lättar
Goda änglar ser och gör
det onda lite lättare
Som en vinterstorm
i ett tyst stilla rum
och en hand på min axel
En närvarande ängel.
Du får vila i det som är
en stund...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-22 21:18



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker och tankeväckande text
2011-12-22

  Eva Helene VIP
Tack för att du påminner att sådana stunder kan komma, om än sällan!
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP