Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                Två....en tanke




Sannsagan

 

Dom har bröllopsdag.

Hon brukar alltid få röda rosor

Blodröda.

 

I dag är det jämnt antal år.

Hon slinker in blomsteraffären.

Nappar åt sig 20 fina

inte eldröda

men lax.

För tänk om?

 

Kommer hem

vecklar upp

överräcker med vackra ord.

Han beundrar, njuter.

Sätter i vas

Arrangerar.

Blir fint.

 

 

Hon måste kolla datorn

skyndar in.

Och där står DOM

dom blodröda.

 

 

Dom skrattar gott

i samförstånd..

 

 

Kärlek

 

 

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-23 17:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP