Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julnatt.

Midvinternatt
Gnistrande snö
Stjärnparad
Marsallupplyst kyrka
Värmande budskap
Vacker sång
Glädje
Gemenskap
Sen promenad
genom julnattsstilla
natt
Allt är stilla
Frid.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-25 00:53



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Ja, det är något visst
med norrländsk vinter!
Väl inringad dikt.
2011-12-25

    ej medlem längre
Vackert och målande !
2011-12-25

  Rise Little One
Din önskan gick igenom... En vit Jul :)
2011-12-25

  Teresia Ridell
Låter alldeles underbart !
2011-12-25

  anits VIP
Vackert
2011-12-25

  deanstanton
beautiful
2011-12-25

  Ninananonia VIP
:)
2011-12-25

    Sylwia
Härligt! :)
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP