Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Ken för inspiration.


Underverk

Tände ett ljus
i mörkret
beskådade dess låga
såg underverk skymtade
i ett kort ögonblick
med djupaste önskan
att för evigt behålla lyckan
trots vetskapen
av den dyraste sällsynta gåvan
med darrande hand
drog jag en ring
kring min värdefulla skattkista
bönade den att stanna kvar
i min lilla saga
jag blundade och kände
värme från din hand




Fri vers av Rise Little One
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-25 11:08



Bookmark and Share


  TT
...så varm...så fin...
2011-12-29

  Ninananonia VIP
:) Underbar,....värme..
2011-12-26

  mare VIP
Mycket fin
2011-12-25

    ej medlem längre
Underbart vackert, som alltid Thu!
2011-12-25

    lory
sååå vackert THU,
man känner värmen i dina ord...
2011-12-25

    Birgersdotter VIP
mycket vacker
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One