Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gåta...

 

 

Vad blev det

när molnen träffade regnet

när solsken mötte snön

när hjärtat drogs till främmande hjärtat som magnet

men hjärnan sa bestämt

"behålla fasta principer"

vad blev det

när man slet sig loss

från vad som borde eller måste

låta sig leva fritt

för stunden som kom

blev det något värre

än katastrof?

eller vad det värt

det ditt hjärta ledde till...




Fri vers av Rise Little One
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-29 23:38



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett hjärtats röst talar här, där människan tänker och planerar, där känslor är för sig!
2011-12-30

    lory
det är gåta det...hjärtat o hjärnan som är ej i samklang
gott nytt år
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One