Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen

Så kom den då
tillslut
Julen
Avslappnad
Skön
Utan stress
Glada skratt
Gemenskap
En Paus i allt mörker
Famnar oss
Det här är vad jag behöver
Hitills alldeles underbar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-25 13:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint
2011-12-25

  Mats Henricson
Fiiint !
2011-12-25

  Ninananonia VIP
Härligt :) kram
2011-12-25

    ej medlem längre
Som en bal på slottet *ler*
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP