Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vad jag har...

Jag vet vad jag har
just nu
Jag är så tacksam
Ska försöka
minnas det
Leva här och nu
inte igår
inte imorgon
Nuddar evigheten
Ser en stjärna som lyser
för mig
För oss
Värmer mitt hjärta
Jubelsång i mitt sinne
Vi har varandra




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-25 14:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina och kloka rader
2011-12-25

  Vici
Tack för denna fint
uttryckta påminnelse!:-)

Tacksamheten över
dem man har!

Applåd!
2011-12-25

  Anya VIP
Jaa att känna tacksamhet är stort.
2011-12-25

  Ninananonia VIP
Vackert.. :)
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP