Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets sång

Släpp mörkret
släpp sorgen
släpp hatet och hör hoppets sång
Gå mot fridens fana
gå mot ondskans bane
gå mot godhetens omfång

Se ut mot horisonten
finn där kärlek
finn där tro
finn där bevekelsegrunden till godheten som i ditt hjärta bor
och vänd din blick mot den glödande horisonten

Låt dina sista tårar falla,
låt den sista sorgen sakta tona bort
låt dysterhetens sista dagar som så kärlekslöst och själviskt orsakat smärta
nu förfalla


Må du i stället finna ro
må du i stället finna frid
och hör hur hoppets sång i en dyster tid
få ljuset ovanför dig att åter bilda skönhetens bro




Fri vers av örnen
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-26 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

örnen
örnen