Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första blicken

när min blick fästes första gången på dig så pumpade mitt hjärta högre och högre
och mitt andetag blev tungt av utmattning
när din blick fästes på mig började lyckan att sprida
och det högg i bröstet
när jag sen insåg att du redan var borta så brast jag i gråt ty jag kunde aldrig mer se dig




Fri vers av örnen
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 22:45



Bookmark and Share


    ti amo
det är en fin dikt, hampus! på riktigt! jag ska applådera dig också!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

örnen
örnen